Speltips: IF Troja/Ljungby - Mariestads BoIS

Match: IF Troja/Ljungby - Mariestads BOIS
Liga: Hockeyallsvenskan
Spel: IF Troja/Ljungby
Odds: 1.70 @ Ladbrokes
Spelstopp: 21/9 kl. 16:00
Resultat:

Analys:

Första icke-fotbollsspelet i denna blogg. Återstår att se hur det går.

Två nykomlingar möts här i Allsvenskans andra omgång. I premiären fick Troja stryk mot Leksand med hela 10-2, och många var nog tagna av stundens allvar. Visst är Leksand ett riktigt bra lag, men några tvåsiffrigt ska det inte bli.

Nu har Troja fått in sin efterlängtade förstaback Ryan Glenn, och han kommer säkerligen höja spelet en del. På hemmais i Sunnerbohov är Troja starkt, och jag tror man kommer överraska många lag. Mariestad är hur som helst ett lag man ska slå om man vill infria sin målsättning om playoff-spel.

Förra säsongen möttes lagen fyra gånger. Borta vann Troja en med 3-2 och spelade den andra oavgjort, 2-2. På hemmais blev det först seger med 2-0 innan man krossade Mariestad i lagens senaste möte med hela 10-2. Tre segrar och en oavgjord under säsongen i ettan, alltså.

Lite extra krydda till matchen ges av att lovande Pär Edblom gick till Troja från just Mariestad inför säsongen. Edblom var för övrigt den som gjorde båda ljungbybornas mål i matchen mot Leksand.

Nej, här är Troja det bättre laget, och i kraft av hemmaplan tror jag man tar en stabil seger. 1.70 känns bra då de flesta lagt sig på runt 1.60.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0