Speltips: FC Hämeenlinna - GrIFK Grankulla

Match: FC Hämeenlinna - GrIFK Grankulla
Liga: Ykkönen
Spel: FC Hämeenlinna (AH -1)
Odds: 2.09 @ 10Bet
Spelstopp: 22/7 kl. 17:30
Resultat:

Analys:
Matchdags i finska andraligan när Hämeenlinna tar emot jumbon Grankulla (GrIFK). Bortalaget har inte alls rosat markanden så här långt, utan har 1-2-7 på de inledande tio omgångarna. Bortastatistiken är inte heller någon trevlig läsning för lagets supportrar: 0-1-4 och målskillnaden 3-13.

Hämeenlinna är ett mittenlag som vid seger här får en rejäl lucka ner mot bottenlagen. Hemma har man statistiken 3-2-1 och 9-4 i målskillnad. Man har tappat en del gentemot toppen på sistone då man nu spelat fyra raka oavgjorda matcher! Det var dock inte mot några bottenlag, utan kollegor i mittenriket. Dessförinnan hade man två raka segrar på hemmaplan och har således inte förlorat på sex matcher. Grankullas seger kom redan i andra omgången, och således har man nu spelat åtta raka matcher utan fullpoängare.

På de tre senaste bortamatcherna har GrIFK producerat följande resultat: 0-5 mot Kokkola, 0-3 mot Tampere och däremellan 2-2 mot bottenkollegan Atlantis.

FC Hämeenlinna har enligt klubbens hemsida hela truppen intakt från skador och avstängningar. Dessutom rapporteras att klubbens största löfte, en 17-åring, ska göra sin första match från start. Succé direkt?

Jag ser detta som en mycket stark hemmaseger. Med tanke på att GrIFK läckt som ett såll och släppt in 23 mål på 10 matcher känns det heller inte som någon skräll om hemmalaget skulle vinna detta med mer än ett måls marginal. Jag testar ett AH -1 på Hämeenlinna!

Kommentarer
Postat av: Dave

Verkar ju som detta spel går in, bra jobb! Själv har man ju inte så stor koll på finska andraligan...

2008-07-22 @ 19:18:56
Postat av: vinnandeodds

Tack så mycket =). Ja, detta spel satt enkelt till slut, och under dagen syntes det även att 2.09 var ett rikigt fint odds. Runt en timme innan matchstart var nämligen oddset nere på 1.80, och strax därefter togs spelalternativet bort helt.

2008-07-22 @ 19:31:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0