Speltips: GAIS - GIF Sundsvall

Match: GAIS - GIF Sundsvall
Liga: Allsvenskan
Spel: GAIS (-1 AH)
Odds: 2.52 @ Bet365
Spelstopp: 28/7 kl. 19:00
Resultat:

Analys:

GAIS, fortfarande obesegrat på hemmaplan den här säsongen, möter här Giffarna i ett returmöte. Matchen i Sundsvall slutade ju 1-1 efter att båda målen tillkommit på stopptid och där hemmalaget gjorde det sista.

Till denna match saknar Sundsvall både lagkapten Stefan Åhlande och vicekapten Joel Cedergren samt mittfältaren Anton Andersson. Ari Skulason däremot är tillbaka efter avstängning. Mikael Lustig gör sin sista match för Sundsvall innan Norge-flytten.

Sundsvall är ett riktigt svagt bortalag i årets Allsvenska. Man har 1-0-6 och målskillnaden är 6-13. Tre av lagets sex bortaförluster har varit med två måls marginal. Man har nu tre raka matcher utan seger efter 1-1 mot GAIS, 1-2 mot ÖSK och 0-0 mot MFF.

GAIS byter ut fyra spelare jämfört med truppen senast. Durmaz, som nyligen sålts till MFF, finns inte med. Inte heller Johann Gudmundsson som sålts tillbaka till Island och Keflavik. Vidare försvinner Ayarna och Celik. Tillkommer gör Johan Måstensson, Daniel Nicklasson, Wanderson do Carmo och Richard Ekunde.

GAIS är alltså obesegrat hemma och har 4-3-0 och målskillnaden 11-2 på sina sju matcher. Väldigt täta på Göteborgs-mark, alltså, och IFK kan nog få det tufft att näta. Av lagets fyra segrar har tre varit med minst två måls marginal.

Laget förlorade i omstarten efter uppehållet med 1-0 borta mot Helsingborg. Därefter klarade man dock 2-2 borta mot AIK och vann med 3-1 hemma mot Ljungskile innan det blev en poäng i Sundsvall.

Här anser jag att GAIS har en toppchans till en ny trepoängare då alltså "Giffarna" har bedrövlig bortastatistik. 2.52 på att hemmalaget vinner med minst två mål, och pengarna tillbaka om det blir ettmålsseger är taget!

Kommentarer
Postat av: Kristoffer

Bra analyserat där, dock känns det som en "det-kan-gå-hur-som-helst"-match! ;] Men eftersom du får pengarna tillbaka vid ettmålsseger är det helt rätt att testa.



Jag funderar på att köra under 2,5 mål @ Örebro - Hammarby. Bajen har Davies (OS) och Paulinho (Såld) borta nu och Örebro är sämst på att göra mål av alla lag i allsvenskan (åtta st).



Blir nog troligtvis också maxinsats @ AIK - Ljungkile 1 till 1,4. Vinner inte AIK idag kommer någon få ta konsekvenserna! :D



Keep up the good work!

2008-07-28 @ 15:55:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0