Speltips: Glasgow Rangers - FBK Kaunas och Panathinaikos - Dinamo Tbilisi

Match: Glasgow Rangers - FBK Kaunas och Panathinaikos - Dinamo Tbilisi
Liga: Champions League-kval
Spel: Glasgow Rangers (-1) och Panathinaikos (-1)
Odds: 2.145 @ NordicBet (1.50*1.43)
Spelstopp: 30/7 kl. 20:45
Resultat:

Analys:

Blir bara en kort kommentar även ikväll pga tidsbrist.

Två storfavoriter i sin respektive match som bör vinna med minst två mål för att undvika nervdaller i returmötena på bortaplan. Både skotska och grekiska lag är av hävd starka på hemmaplan. Med dessa motståndare ska man kunna göra processen kort.

Rangers har mött Kaunas en gång innan i CL-kval. Det var dock för hela åtta år sedan, men då vann skottarna med 4-1, och man ska helt enkelt vara numret för stort för Kaunas. Skottarna har en fd Kaunas-spelare i laget (Velicka). Han varnar för kämpaandan hos motståndarna men konstaterar att Rangers ska vara minst ett par nummer för stort. 1.50 erbjuder NordicBet på handicap-spelet, och det är ganska högt jämfört med många andra. Bet365 erbjuder 1.57 för den som föredrar ett singelspel, men dessa erbjuder inget hcp-spel på Panathinaikos.

Panathnaikos ja, morgondagens andra vinnare. Dinamo Tbilisi slog ut färöiska Runavik med sammanlagt 3-1 i första kvalomgången. Man brukar dock få rejäla problem när det vankas hårdare motstånd, och imorgon lär inte bli något undantag. NordicBet erbjuder här 1.43, vilket är bra. Övriga kollade ligger på 1.25-1.35, och de flesta erbjuder inte ens spelalternativet.

Som sagt, inte mycket till info kanske, men kolla gärna upp lite själva innan spel läggs om ni känner er osäkra. Jag tycker dubbeln känns mycket stark på förhand!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0