Speltips: Valsta Syrianska - Hammarby IF

Match: Valsta Syrianska - Hammarby IF
Liga: Svenska Cupen
Spel: 2/2 HT/FT
Odds: 2.35 @ 10Bet
Spelstopp: 24/7 kl. 19:00
Resultat:

Analys:

Kvartsfinal i Svenska Cupen mellan Valsta Syrianska, hemmahörande i Division 1 Norra, och Hammarby IF, fjärdeplacerat i allsvenskan och obesegrat i tio raka matcher. När vi då bjuds på hela 2.35 på 2/2, det vill säga att Hammarby leder i paus och vinner matchen, är det bara att slå till. Som jämförelse har bland annat Betway, Bet365 och Svenskaspel 2.00 och NordicBet erbjuder bara 1.95.

Valsta Syrianska har som de flesta vet överraskat i varenda omgång hittills. Först slog man ut Häcken, därefter kom den största skalpen då Helsingborgs IF fick respass, och nu senast var de Örgrytes tur att läggas på rygg. Här stötet man dock på det svåraste motståndet hittills, med tanke på den form Bajen befinner sig i.

Hammarby verkar inte heller ta lätt på denna match. Petter Andersson vilas visserligen, men spelare som "Lolo" Chanko, Suleyman Sleyman, Olof Guterstam, Paulinho Guara, Erkan Zengin och Haris Laitinen återfinns i truppen. Det ska egentligen inte spela någon roll vilka namn Hammarby startar med.

Valsta får klara sig utan Brima Koroma och Gökay Altuner, som blev utvisade mot ÖIS. Nämnas kan dessutom att detta är lagets första match efter sommaruppehållet. Hur står det till med matchformen, tro?

Att Hammarby haft ledningen redan i halvtid och sedan också vunnit sina tre senaste matcher mot Örebro, Malmö och Norrköping gör inte att detta spel känns sämre. Sänkning är att förmoda under eftermiddagen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skönt med lite flyt på den matchen!

2008-07-24 @ 21:32:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0