Speltips: Viking Stavanger - Rosenborg BK

Match: Viking Stavanger - Rosenborg BK
Liga: Tippeligaen
Spel: Under 2,5 mål
Odds: 2.19 @ 10Bet
Spelstopp: 23/7 kl. 19:00
Resultat:

Analys:
Viking och Rosenborg - två lag som slåss i mittenriket i norska högstaligan. Båda lagen ligger för närvarande på 18 poäng efter 13 spelade matcher. Här tror jag på en målsnål match, och när 10Bet erbjuder hela 2.19 på detta spel är det bara att slå till. Detta kommer sänkas, var så säkra. Nästan samtliga andra bookisar har enats om en nivå på runt 1.90-2.05.

Viking är ett lag som för tillfället har förtvivlat svårt att göra mål - samtidigt som man är ganska täta bakåt. Lagets tre matcher efter uppehållet har slutat 0-0, 1-1 och 1-1, och dessförinnan hade man ytterligare två drabbningar som gick under 2,5 mål - 2-0 mot Bodö/Glimt samt 0-2 mot Rosenborg. Ijeh är/har varit skadad, och är väldigt osäker även till denna match. Ombytt lär han nog dock vara, och ett inhopp kan kanske bli aktuellt.

Rosenborg har inte heller varit inblandat i så målglada matcher på sistone. En 2-1-förlust samt en 3-1-seger de två senaste visserligen, men dessförinnan 1-1, 1-1 och alltså 2-0 mot Viking.

Här tror jag på en tät match mellan två lag som absolut inte vill förlora. 2.19 är ett överodds som ska spelas, och jag ger underspelet runt 55% chans att sitta.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0