Summering 26/7

En av två idag. Dock så vidhåller jag att bägge var mycket spelvärda även om bara Basel lyckades uppfylla "kraven". IFK tog ju ledningen redan i åttonde minuten genom stjärnskottet Söder, men dessvärre lyckades laget inte få nätkänning någon mer gång. Ett odds på över fyra gånger pengarna kan man dock inte förvänta sig att sätta varje gång.

FC Basel tog ledningen redan i den nionde minuten, och det var matchens enda mål i paus. I den 75:e kom sedan 2-0, vilket säkrade segern. Skönt!

Håll utkik efter spel för morgondagen. Det kommer säkerligen upp något inom kort. Var heller inte rädda att posta kommentarer om spelen med era egna reflektioner kring dem!