Speltips: Motala AIF - Östers IF

Match: Motala AIF - Östers IF
Liga: Division 1 Södra
Spel: Östers IF
Odds: 1.90 @ Bet365
Spelstopp: 20/9 kl. 16:00
Resultat:

Analys:
Två formstarka lag ställs på lördagen emot varandra när Division 1 Södra går in i 22:a omgången. Motala har fyra raka matcher utan förlust samtidigt som Öster radat upp fyra raka segrar och på dessa gjort 17-3 i målskillnad. I förbifarten har man också för första gången på hela säsongen tagit över serieledningen från Trollhättan.

Motala har i stort sett ingenting att spela för längre. I praktiken kan man varken åka ur eller gå upp, och det kommer säkerligen avspegla sig lite i resultaten i slutomgångarna. Öster däremot måste fortsätta vinna om man vill behålla direktplatsen till Superettan då man endast leder serien på målskillnad. Ett enda snedsteg kan räcka för att laget istället ska tvingas igenom ett ovisst kval, och det vill man till vilket pris som helst undvika.

Motala är ett av seriens sämsta hemmalag med "bara" 4-3-3 på 10 matcher. Målskillnad 17-17. Samtidigt är ÖIF bäst i serien i bortaspelet med raden 7-1-2 och målskillnaden 24-9. Lägg därtill en jäkla motivationsskillnad så har vi en stark tvåa. Visst vill Motala säkert störa Växjö-laget, men jag tror inte man klarar av det.

Öster har samtliga spelare tillgängliga. I senaste toppmötet med Trollhättan saknades avstängde skyttekungen Tomas Petry (15 mål), men han är nu tillbaka. Mycket tyder på att han inleder på bänken, vilket vittnar om hur stark konkurrensen är i serieledarens trupp för tillfället.

1.90 är bra tycker jag då de flesta andra lagt sig runt 1.75. Tror detta kommer vara sänkt imorgon.

Kommentarer
Postat av: Gambler

Känns som en stark tvåa!

Den ryggas till 1,90.

Keep up the good work :-)

2008-09-19 @ 23:54:20
Postat av: vinnandeodds

För er som vill följa matchen sänds den live på Ettanfotboll:



http://ettanfotboll.se/

2008-09-20 @ 14:15:09
URL: http://vinnandeodds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0