Speltips: Olympique Marseille - Liverpool FC

Match: Olympique Marseille - Liverpool FC
Liga: Champions League
Spel: Liverpool FC
Odds: 2.40 @ Centrebet
Spelstopp: 16/9 kl. 20:45
Resultat:

Analys:
Dags att inleda det första gruppspelet i årets Champions League, och Marseille och Liverpool möts igen. Förra året åkte ju engelsmännen till Frankrike med kniven mot strupen i den sista omgången av gruppspelet. Seger var ett måste för att man skulle gå vidare. Då var det aldrig något snack, och "The Reds" vann med 4-0.

Denna säsong tror jag inte man vill sätta sig i samma sits som förra året då man efter en usel inledning alltså var nära att åka ur denna prestige- och penningstinna turnering. Nu bör man också ha självförtroendet med sig efter att i helgen besegrat självaste Man U i ligan med 2-1 efter att man i tidigare matcher inte imponerat spelmässigt.

Nu är dessutom Gerrard och Torres fit for fight igen, men det återstår att se om Rafa väljer att starta med dem. Mitt tips är att det åtminstone blir en start för Gerrard medans Keane antagligen får ta hand om forwardsrollen och förhoppningsvis spräcka sin målnolla om inte Torres är helt hundra. Mascherano lämnade planen i slutet av matchen senast, och det har inte riktigt framkommit om det bara var kramp eller något lite allvarligare. Hur som helst är "Masken" med i truppen, men huruvida han spelar är ännu oklart.

Riera gjorde en bra debut senast, och Babel ett riktigt bra inhopp. Återstår att se om någon eller båda startar. Hur som helst tror jag att Liverpool har en mycket bra chans att ta hem denna match i farten efter segern senast. 2.40 är helt klart spelbart.

Liverpool är stabilt borta och har inte förlorat en tävlingsmatch under ordinare speltid sedan den 23/3 då Man U vann med 3-0. Marseille är bra hemma, men nu vankas det tuffare motstånd, och då tror jag man faller.

Rygga eller skygga.

Kommentarer
Postat av: ErikBraaten

Gillar din blogg... är dessutom väldigt intresserad av ett länkbyte... Vet inte om du kikat in på min blogg ännu? Gör det ;)

2008-09-15 @ 22:38:42
URL: http://www.erikbraaten.spotblog.com
Postat av: Zorro

En annan vill slå ihjäl Babel paja mitt handispel till över 4ggr.

2008-09-16 @ 22:38:46
Postat av: vinnandeodds

Kommer bara in på en "söksida" på ovan nämnd adress. Säker på att den stämmer?

2008-09-16 @ 23:05:17
URL: http://vinnandeodds.blogg.se/
Postat av: Masse

Hahha Zorro, han missa allt som går att missa =)

Men han fixa ju straffen så något bra gjorde han hehe.

2008-09-17 @ 18:29:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0